Gevelreiniging Maastricht

Softwash Limburg zorgt voor de reiniging van uw gevel in Maastricht. In zo’n mooie stad wilt u natuurlijk dat uw pand er stralend bij staat. Wij maken gebruik van afbreekbare chemicaliën die de vervuiling op uw gevel afbreken, en uw gevel er weer uitziet als nieuw.

Duurzaam

Tijdens de gevelreiniging maken we gebruik van de Softwash methode. Zoals de naam het eigenlijk al zegt, houdt dit in dat het oppervlak zacht wordt gereinigd. Dit in tegenstelling tot reinigingen waarbij een hogedrukreiniger wordt gebruik, deze brengt schade aan de gevel die je met het blote oog vaak niet kunt zien. Door gebruik te maken van de Softwash methode, wordt er geen schade toegebracht aan uw oppervlak. Het spoelen wordt gedaan met maximaal 11 bar, omdat de afbreekbare chemicaliën al het werk doen. Softwash Limburg zorgt er dus voor dat uw gevel er stralend uitziet voor een langere tijd. Onze specialisten hebben de nodige ervaring om zelfs de meest hardnekkige vervuiling te verwijderen van uw pand.

Milieuvriendelijk reinigen

Niet alleen is de Softwash methode beter voor uw pand, het is ook nog beter voor het milieu. De combinatie van producten die gebruikt wordt bij de Softwash methode is zo afgestemd dat alles biologisch afbreekbaar is in 20 dagen. Softwash Limburg verwijdert de meest hardnekkige aanslag van uw exterieur. Tijdens het reinigen wordt er ook veel minder water gebruikt, dit komt doordat er gewerkt wordt met een lage druk. Met deze lage druk worden de organismen tot diep in de poriën gedood zodat het tot zesmaal langer duurt voordat ze weer terug komen.

Gevelreiniging Maastricht - Softwash Limburg

Softwash Limburg

Gevelreiniging in Maastricht

Voor het behoud van uw woning is het essentieel dat u uw gevel laat reinigen. Op uw gevel ontstaan door de tijd verschillende schimmels en andere vervuilingen die effect hebben op het oppervlak en de gezondheid.

Door het verwijderen hiervan wordt de luchtkwaliteit verbeterd en worden allergische reacties voorkomen. Een vuile gevel kan ook leiden tot schade aan het oppervlak en uiteindelijk kan het leiden tot een vermindering van de waarden van uw pand. Het reinigen van uw gevel zorgt ervoor dat de uitstraling van uw pand wordt hersteld. Bij Softwash Limburg bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige gevelreiniging in Maastricht, uitgevoerd door professionals met ervaring.

Offerte aanvragen

Garanties

Wij als Softwash Limburg bieden u verschillende garanties. Wij garanderen u met onze ‘Good Stewards’ garantie dat we alleen op water gebaseerde, biologisch afbreekbare en niet gevaarlijke producten gebruiken. Ook bevatten onze producten weinig vluchtige organische stoffen (vos). Als u een dak wil laten reinigen door Softwash Limburg garanderen wij u een vijf jaar lang geldende Spot Free garantie. Ook zijn de eerste 12 maanden na het reinigen van uw exterieur door Softwash Limburg 100% gedekt tegen de herhaling van schimmels, kostmossen en algen.

Kies voor kwaliteit gevelreiniging in Maastricht

Op zoek naar een bedrijf die ervoor kan zorgen dat uw gevel er weer uitziet als nieuw? Dan bent u bij Softwash Limburg op de juiste plek. We zijn er trots op om kwaliteit te leveren en onze klanten tevreden te stellen. Wij bieden een uitgebreide service en bieden kwaliteit met onze ‘Spot Free’ en ‘Good Stewards’ garantie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een gevelreiniging in Maastricht? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven