Dakreiniging Maastricht

Het is voor iedereen normaal om hun huis regelmatig schoon te maken. Echter, wist u dat het net zo belangrijk is om uw dak schoon te maken? Dit is niet iets wat als eerste bij u op zal komen, maar het reinigen van uw dak zal ervoor zorgen dat uw huis er verzorgd uitziet en goed onderhouden blijft. Het is namelijk zo dat er zich na een bepaalde tijd algen, vuil en mos op gaan hopen op het dak. Dit kan leiden tot verstopte goten, waterlekkages en nog meer problemen. Door uw dak te onderhouden voorkomt u onder andere deze problemen.

Softwash is gevestigd in Weert, maar wij bieden ook dakreiniging in Maastricht aan.

In onderstaande tekst bespreken wij de voordelen van dakreiniging, de verschillende soorten die er zijn en de voordelen van een Softwash.

De voordelen van een dakreiniging

Er zijn verschillende voordelen die komen kijken bij een dak of dakpan reiniging in Maastricht. In onderstaande tekst bespreken wij de meest voorname.

Verlenging van de levensduur

Als u regelmatig uw dak laat reinigen, wordt de levensduur van het dak verlengd. Dit komt doordat vuil en algen nu geen schade meer kunnen toebrengen aan het dak. Middels onze technieken in dakreiniging rondom Maastricht kunnen ze zich niet meer ophopen en zorgen ze niet meer voor lekkages en andere dure reparaties.

Verbetering van algehele uitstraling

De reiniging van uw dak in Maastricht zal de uitstraling van het huis verbeteren en uiteindelijk ook de waarde verhogen. Een schoon dak ziet er uiteraard beter een aantrekkelijker uit dan een dak vol met mos en algen.

Verhoging van energie-efficiëntie

Wanneer er zich veel algen en ander vuil op het dak bevinden zal de warmteoverdracht van het huis beïnvloed worden. Door uw dak schoon te houden verhoogt u de energie-efficiëntie doordat de isolatie van het huis behouden blijft.

Geen verstopte goten meer

Vuil en bladeren hopen zich graag op in goten. Hierdoor verstoppen de goten al snel. Water kan nu niet meer weglopen en zal zich uiteindelijk binnendringen in het huis. Een waterlekkage is uiteraard iets dat niemand graag heeft. Om deze reden is het belangrijk om het dak regelmatig te laten reinigen.

Dak reinigen Maastricht Softwash-Limburg
Softwash Limburg - dakreiniging Maastricht

De verschillende soorten dakreiniging

Er zijn verschillende soorten methoden waarop een dak gereinigd kan worden. Hieronder vallen onder andere het reinigen met hoge druk, stoom en chemicaliën.
Hogedrukreiniging is krachtig, maar zal hoogstwaarschijnlijk lichte schade toebrengen aan het dak. Ook wordt met hogedrukreiniging niet tot in de poriën gereinigd waardoor vuil sneller terug zal groeien.

Met stoomreiniging wordt een hoge temperatuur stoom gebruikt om het vuil van het dak te stomen. Dit is ook een goede manier, maar niet de meest effectieve. Elke methode heeft zo haar voor- en nadelen. Welke methode de beste methode voor u is hangt af van het type materiaal waarmee uw dak gemaakt is.

Offerte aanvragen

De voordelen van Softwash

Gebruik maken van een Softwash is de beste optie met betrekking tot dakreiniging in Maastricht. Het is namelijk zo dat alle daken geschikt zijn om met Softwash te reinigen. Bij Softwash wordt gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen en een lagere waterdruk. De reinigingsmiddelen dringen tot diep in de poriën door waardoor het resultaat van de reiniging langer meegaat.

Als laatste is Softwash ook een van de milieuvriendelijkste opties aangezien de producten voor honderd procent afbreekbaar zijn en er wordt minder water verbruikt dan bij andere methoden.

Meer weten over de voordelen van Softwash, lees dan hier verder.

Over Softwash Limburg

Als het gaat om dakreiniging in Maastricht en omstreken, dan is Softwash Limburg de perfecte keuze. Wij volgen vier duidelijke stappen als het aankomt op een dakreiniging.
Zodra u een afspraak bij ons heeft gemaakt komen wij bij u op locatie langs voor een inspectie van het dak. Tijdens dit bezoek worden onder andere ook de werkzaamheden besproken die ondernomen dienen te worden. Na dit bezoek zal u van ons een geheel vrijblijvende offerte ontvangen en prikken we een datum. Zodra de besproken datum gekomen is, komen wij bij u langs voor de te verrichten werkzaamheden. Naderhand ruimen wij alles weer netjes op en is het aan u om te genieten van de voordelen van uw gereinigde dak.
Heeft u naast een dakreiniging ook interesse in een terrasreiniging? Lees hier meer over de mogelijkheden met betrekking op terrasreiniging in Limburg.

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven