Terrasreiniging Limburg

Een terras biedt de mogelijkheid om heerlijk te genieten van het buitenleven en om tijd door te brengen met dierbaren. Echter, als het niet goed wordt onderhouden kan het snel veranderen in een plek die niet alleen onaantrekkelijk is, maar ook onveilig en onhygiënisch. Terrasreiniging in Limburg is essentieel om ervoor te zorgen dat uw terras er altijd op zijn best uitziet en veilig is om te gebruiken. In dit artikel gaan wij nog verder in op de voordelen van een reiniging van een terras, welke soorten terrasreiniging er zijn en hoe u er na de reiniging voor zorgt dat het terras in goede staat blijft.

Soorten terrasreiniging in Limburg

In de provincie Limburg zijn er verschillende mogelijkheden tot een reiniging van een terras. Hieronder vallen onder andere;

Hogedrukreiniging

Bij het reinigen met hoge druk wordt er gebruik gemaakt van een krachtige waterstraal om vuil en algen van het terras te verwijderen. Het vuil wordt als het ware van het oppervlakte ‘’geschoren’’. Het is een zeer effectieve manier, maar kan voor schade zorgen aan het oppervlak van het terras. Daarnaast worden de aanwezige schimmels en algen niet volledig verwijderd en gedood. Doordat het oppervlak poreuzer en beschadigd is krijgen de schimmels en algen meer ruimte. Nu zullen ze sneller terug komen omdat ze meer ruimte, licht en lucht hebben om zich te ontwikkelen.

Stoomreiniging

Met stoomreiniging wordt er gebruik gemaakt van stoom om vuil te verwijderen. Het is een van de milieuvriendelijkste manieren om te reinigen. Echter, het heeft als groot nadeel dat het niet op elk oppervlak gebruikt kan worden.

Schuren

Schuren is een van de meest intensieve manieren om uw terras te reinigen. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van schuurpapier om het terras te schuren en zo vuil te verwijderen. Echter, naast de meest intensieve manier is het ook weer een schadelijke manier omdat het oppervlak beschadigd kan raken wanneer het niet goed uitgevoerd wordt. Als het oppervlak beschadigd raakt gebeurt hetzelfde als bij een hogedrukreiniging.

Reiniging terassen Limburg - Softwash Limburg

Softwash Limburg

Waarom kiezen voor Softwash?

In plaats van bovenstaande mogelijkheden te kiezen kunt u beter gaan voor een niet schadelijke en milieuvriendelijke manier genaamd Softwash. De betekenis van Softwash is het reinigen van uw terras, gevel of dak zonder het gebruik van hoge druk. Met hoge druk verwijder je alleen het vuil aan het oppervlak, maar niet het vuil in de poriën, hierdoor komt het vuil sneller terug.

De organismen worden tot diep in de poriën gedood waardoor het tot zes maal langer duurt voordat het vuil terug is.

Offerte aanvragen

De voordelen van Softwash

Wanneer je een terrasreiniging in Limburg laat doen met Softwash ben je zeker van de volgende voordelen op het gebied van milieuvriendelijkheid;

  • Er wordt slechts één derde van het watergebruik gebruikt ten opzichte van andere mogelijkheden.
  • Het probleem wordt bij de wortel aangepakt waardoor u tot zes maal langer van het resultaat kunt genieten.
  • Bij het reinigen met Softwash wordt er nauwelijks gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen.
  • Softwash voldoet aan alle Europese richtlijnen.
  • Softwash is niet gevaarlijk voor uzelf en omgeving. Daarnaast bevat het weinig Vos. Dit zijn vluchtige organische stoffen.
  • Met Softwash behaal je een langer schoon resultaat dan met andere opties.

Wil je meer lezen over de voordelen van Softwash, lees dan hier verder.

Een terrasreiniging in Limburg regelt u bij Softwash

Bij Softwash Limburg volgen wij vier duidelijke stappen uit als het aankomt op de reiniging van een terras. Heeft u een afspraak bij ons gemaakt, dan komen wij bij u thuis langs voor een inspectie van het terras. Tijdens dit bezoek bekijken wij welke werkzaamheden ondernomen moeten worden en bespreken we alle mogelijke opties.
Na ons bezoek en gesprek ontvangt u van ons een offerte. Deze is volledig vrijblijvend. Wanneer u akkoord gaat met de offerte gaan wij aan de slag met het prikken van een datum en het voorbereiden van de werkzaamheden. Als de afgesproken datum gekomen is komen wij bij u langs en verrichten wij de nodige werkzaamheden. De werkplek wordt naderhand weer netjes alles op en kunt u genieten van een terras dat er als nieuw uitziet.
Heeft u naast een terras ook een gevel die toe is aan een grondige reiniging?

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven