Gevelreiniging Roermond

Softwash Limburg is uw professionele partner voor gevelreiniging in Roermond en omstreken. Wij bieden effectieve en veilige oplossingen voor het reinigen van uw gevel, ongeacht de grootte of het type van uw pand. Ook kunt u bij ons terecht voor de reiniging van uw houtwerk, daken en meer.

Softwash-technologie in Roermond

Bij Softwash Limburg maken wij gebruik van de innovatieve Softwash-techniek, waarbij uw gevel gereinigd wordt door middel van een Softwash reiniger en niet door middel van een hoge druk reiniger. Bij het reinigen door middel van hoge druk wordt er vaak schade veroorzaakt aan de gevel en het stucwerk. Hierdoor komt u voor onnodige extra kosten te staan. Bij Softwash Limburg voorkomen wij dat door onze bekende Softwash-technologie.

Duurzaam en goed voor het milieu

Onze Softwash-technologie maakt gebruik van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen, wat betekent dat we uw gevel op een duurzame manier kunnen reinigen zonder schade toe te brengen aan het milieu of uw pand. Onze gevelreinigingsdiensten omvatten het verwijderen van hardnekkige vlekken, schimmels, algen, mos en andere ongewenste aanslag. Wij verwijderen de meest hardnekkige aanslag van uw buitenmuren zoals de blauwalg in Limburg.

Onze Softwash-techniek is niet alleen goed voor het milieu maar ook duurzaam voor uw gebouw of woning. Door het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen zullen uw gevels voor een langere tijd vuilafstotend zijn en kunt u genieten van mooie gevels.

Gevelreiniging Roermond - Softwash Limburg

Softwash Limburg

Gevelreiniging professionals in Roermond

Ons team van ervaren en goed opgeleide professionals maakt gebruik van geavanceerde apparatuur en technologie om uw gevel grondig te reinigen en te beschermen. We begrijpen dat elke gevel uniek is en daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en budget.

Naast gevelreiniging bieden wij ook andere reinigingsdiensten aan, waaronder dakreiniging, terrasreiniging, en het reinigen van bestrating en opritten. Wij reinigen verschillende materialen waaronder lei en houtwerk. Door middel van onze Softwash-technologie is dit uitermate geschikt voor oppervlaktes die gevoelig zijn voor schade door hoge druk reinigers.

Offerte aanvragen

Onze garanties

Om onze kwaliteit te waarborgen krijgt u een aantal garanties op ons uitgevoerde werkzaamheden.

Bij Softwash Limburg hechten we veel belang aan klanttevredenheid en we zorgen ervoor dat elke klus met de hoogste normen wordt uitgevoerd. Onze klanten waarderen onze professionele aanpak, onze vriendelijke service en onze betaalbare tarieven. Om onze kwaliteiten te waarborgen geven wij een aantal garanties op onze uitgevoerde werkzaamheden.

Voor alle dakreinigingen bieden wij vijf jaar Spot Free garantie. Daarbij krijgt u de eerste 12 maanden een volledige dekking tegen herhaling van schimmels, korstmossen en algen. Na de eerste 12 maanden tot de 60ste maand zal de dekking berekend worden tegen een pro rato van 50%.

Naast onze Spot Free garantie, hebben wij de ‘Good Stewards’ garantie. Dit houdt in dat onze vakmannen gebruik maken van alleen biologisch afbreekbare, VOC arme en op water gebaseerde en niet gevaarlijke producten.

GoodStewards garantie - Softwash Limburg

Bescherm u zelf en uw dierbaren

Gevelreiniging is niet alleen een esthetische waarde voor uw huis. Maar het helpt om schimmels te voorkomen die schadelijk zijn voor uw gezondheid en dat van uw geliefden. Door het verwijderen van schimmels en andere aanslag verbeterd ook de luchtkwaliteit rondom uw huis. Het is daarom essentieel om uw gevels regelmatig te onderhouden. Dit kan niet alleen schade voorkomen maar is ook beter voor uw gezondheid.

Onze aanpak van gevelreiniging in Roermond

Onze professionals weten van aanpak en streven naar uitstekende service en tevredenheid met een hoogwaardig resultaat. Daarom beginnen onze vakmannen altijd met een grondige inspectie van uw gevel om de beste aanpak te bepalen. Wij geven u graag advies over de verschillende opties en voorzien u van een passende en gedetailleerde offerte, zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder de kleine lettertjes!

Onze professionals zijn gecertificeerd en maken gebruik van alle nodige veiligheidsmaatregelen tijdens de werkzaamheden.

Kies voor kwaliteit gevelreiniging in Roermond

Als u kiest voor Softwash Limburg, dan kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Wij leveren met trots onze diensten en garanderen kwaliteit met onze ‘Spot Free’ en ‘Good Stewards’ garantie. Wilt u meer weten over onze gevelreinigingsdiensten in Roermond? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat. We staan klaar om u te helpen uw gevel weer te laten stralen!

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven