Dak en Gevel reinigen Roermond - Softwash Limburg
Dak en Gevel reinigen Roermond

Dak en Gevel reinigen Roermond

Dak en Gevel reinigen Roermond Softwash-Limburg

Ook in de regio Roermond en de aanliggende dorpen zijn wij volop actief om vele panden weer keurig schoon te krijgen.

Omdat wij met lage druk een geweldig en langdurig resultaat kunnen behalen en door het directe persoonlijke contact dat wij met onze klanten hebben

U vraagt zich af wat Softwash eigenlijk is?

Met Softwash kunnen wij met inzet van biologisch afbreekbare chemie en lage druk het oppervlakte zoals daken, gevels en bestrating behandelen zodat het aangegroeide vuil tot de wortel wordt aangepakt en vee langer weg blijft.

Door precies de juiste dosering af te stellen voor uw verontreiniging voorkomen we overdosering, en leveren maatwerk waar nodig.

Na een intensieve training zijn wij door Softwash Systems gecertificeerd om dit te mogen doen, en gaan graag gewapend met deze kennis en techniek bij u aan de slag

Waarom wij niet met hoge druk werken?

Nou, we werken nog wel met hoge druk, want niet alle oppervlakten zijn geschikt voor Softwash, denk aan zeer poreuze betonnen dakpannen. Deze worden bijvoorbeeld eerst met Softwash behandeld, zodat we op een later tijdstip met veel lagere druk kunnen reinigen.

Hoge druk heeft namelijk een aantal nadelen.

  • Het maakt het oppervlak altijd poreuzer, dus vervuiling komt sneller terug
  • Het brengt altijd schade aan, maar verwijdert de vervuiling niet volledig. Sterker nog, deze komt sneller terug omdat het meer licht, en vocht krijgt om verder te ontwikkelen
  • Hoog water verbruik. In warme tijden kampen we af en toe al met tekorten, dus waarom verspillen. Softwash verbruikt slechts 1/3e t.o.v. hogedruk
  • Uitstoot. Een beetje hogedrukreiniger loopt op fossiele brandstof, en zodoende stoot dit uitlaatgassen uit. Onze machine werkt op stroom.

Nu uw interesse is gewekt kom ik graag een kopje koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken, eventueel een proefstuk te zetten, en wellicht voor een opname van de werkzaamheden om u een passend aanbod te doen.

Klikt u op de afbeelding om naar de offerte pagina te gaan.

Dak en Gevel reinigen Roermond

Wilt u eerst wat meer informatie over enkele recente projecten? Klikt u hier: Gevel Reinigen Valkenburg zonder schade

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top